Hemsida

Stänger ned jgfotograf.se

Efter mycket funderande och vånda så har jag beslutat att stänga ned jgfotograf.se och samla allt under jonasfotograf.se. 

Det har varit rätt rörigt att hålla reda på och uppdatera två sidor, och som det ser ut så straffar google mig för att jag har två sidor med för lika innehåll. Sen har jgfotograf.se aldrig känts helt rätt, så nu kommer jag helt och fullt satsa på och uppdatera jonasfotograf.se

 

Ny hemsida!

Har suttit några timmar och byggt om min hemsida nu, otroligt lätt med Squarespace som jag använder, att installera en ny design och ändra den efter eget tycke och smak. Har även passat på att uppdatera portfolion lite, men har lite nya bilder att lägga in från de senaste fotograferingarna jag har haft men det får bli lite senare. Ska även se om jag kan bygga om galleriet så att den visar bilderna över hela sidan, men det får jag också ta tag i längre fram.

Men säg gärna till vad ni tycker om den nya designen, eller om ni hittar någon länk som inte fungerar, eller eventuellt stavfel (vilket inte är otroligt).

hemsida.jpg