Uppdrag - skildra en arbetsplats

Eftersom jag inte hade så många bilder inom temat arbetsplats i min bildbyrå portfolio, så fick jag till uppgift från Folio att visa hur jag skulle skildra en sådan situation innan de bestämde sig för att anta mig. Så jag tog kontakt med en kompis som jobbar på ambulansen och åkte dit och fotograferade under några timmar. Fotade det här i december och det här måste ha varit en av årets mörkaste dagar. Grått, mulet och trist och ingen snö som hjälpte till att ljusa upp miljön. Bildbyrån önskade bilder i naturligt ljus, så jag fick gå upp kraftigt i ISO för att lyckas får tillräckligt kort slutartid. Det var allmänt svåra ljusförhållande olika ljuskällor med olika färgtemperatur, men försökte göra det bästa av situationen.

Tycker jag lyckades rätt bra trots allt, och Folio gillade bilderna vilket gjorde att jag blev ansluten till dem. Tyvärr kan jag inte visa alla bilder, då jag inte fått tillstånd från alla att visa bilderna på bloggen. Men några stycken kan jag bjuda på.