Löpning - Dag & Louise

Förra onsdagen mötte jag upp Dag & Louise, vi och ca 2 miljoner mygg, i Grössjön i Umeå för plåta löparbilder till mitt arkiv på Folio. 

Tvekade länge om jag skulle åka ut eller inte, då vädret hade slagit om på dagen, från soligt och varmt till mulet och regn. Hade även packat all utrustningen inför ett uppdrag dagen efter, mer om det i ett senare inlägg. Men enligt SMHI skulle vädret klarna upp under kvällen, så jag packade om utrustningen lite snabbt. Lite för snabbt visade det sig då jag tog mitt macroobjektiv istället för min vidvinkel, så jag fick klara mig med min Canon 70-200/2,8 men det löst sig rätt bra till slut ändå.

Åkte och plockade upp Dag & Louise och vi begav oss tillsammans till Grössjön med bil, då Dag hade orienterat mycket i område föreslog han några platser som han trodde skulle fungera bra för löparbilder. Förutom att det var sjukt mycket mygg så blev det en fin kväll, med många bra bilder som kommer att komma upp på Folio framöver. Kom hem vid nio-tiden, då var det bara att tömma minneskorten och ladda upp batterierna till kamerorna inför morgondagens uppdrag.