Eventfotografering Atea IT-Arena 2015

Förra veckan var det återigen dags för Atea IT-Arena här i Umeå, och den var som vanligt fullspäckad med intressanta inspirationsföreläsningar, seminarier och möten mellan partners, utställare och kunder. Jag hade, precis som förra året, fått till uppdrag av Jörgen Winqvist, platschef för Atea i Umeå att dokumentera dagen. 

Lokalerna på P5 - Väven här i Umeå är jättefina och passar väldigt bra för konferenser, men ljuset för mig som fotograf lämnade en del övrigt att önska. Det var bitvis rätt mörkt vilket gjorde att jag fick gå upp rätt högt i ISO, men jag är väldigt nöjd hur min Canon 5D Mark III presterar på höga ISO och fick fullt användbara bilder med ISO så högt som 12 500. Eftersom jag inte gillar att använda blixt på den här typen av jobb, blir mindre rörlig och tycker jag får bättre känsla i bilderna utan blixt, så får man hela tiden anpassa inställningar så man får rätt exponering. Men både jag och kunden är nöjd med bilderna, och jag gillar verkligen den här typen av uppdrag. Så tveka inte att höra av er om ni behöver en fotograf som bevakar just ert event!